Cancel search

Solid color problem

#1 brunelle.maxime 3 weeks ago

Hi guys, I really have trouble getting a nice solid, with each attempt there are small white dots in the solid. I am using new media with a certified profile. I run in 10p. We have had this problem for a long time. I added a picture as reference.

Thank you.

Attachments
#2 ye.mdy926604 2 weeks ago

#1 In my opinion ; u should try to print with no color correction in sai flexi; and u first choose 10 pass and no color correction

Was this helpful?Yes0 No0
How can we improve it?
#3 brunelle.maxime 2 weeks ago

Sorry I forgot to mention that I use ONYX Thrive RIP. I don't have access to sai Flexi.

Was this helpful?Yes0 No0
How can we improve it?
#4 faridsk 6 days ago

This seems to me as a problem with Optimizer. Try cleaning the Optimizer PH and see if there is a difference. I recently had a issue with solid colors where the solid colors would bleed and I replaced the Optimizer PH and the issue was resolved. https://hplatexknowledgecenter.com/forum/default/print-quality-issues-with-some-solid-colors

Plus I also was looking at the User Manual and on pg 108 there is a similar issue explained and it looks like yours. That also explains it to be Optimizer related.

Was this helpful?Yes0 No0
How can we improve it?
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP.

Remember
To make recommendations or participate please Sign In and post a message.

Latest conversations HP Latex

Loading...

HP Latex Blog

Loading...